HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Dulciuri

Tort Buturuga

  • Eduard Nedelcu
  • January 6, 2009
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente:

Aluatul:

  • 6 oua separate,
  • 225 g zahar,
  • 50 g cacao,
  • 25 g faina,
  • zahar pudra pentru ornat

Umplutura:

  • 175 g stafide taiate,
  • 3 lg coniac/rom,
  • 100 g unt inmuiat,
  • 175 g zahar pudra,
  • 150 ml frisca

Mod de preparare:

Galbenusurile si zaharul se amesteca intr-un vas pina se ingroasa. Se adauga faina cu cacao cernute impreuna. Se bat albusurile pina se intaresc. Se adauga cu grija in mixtura. Se pune intr-o tava de 20/30 cm, tapetata cu hirtie se pune la cuptorul incins la 180 grade pentru 20 minute pina se intareste. Se ia de la cuptor si se toarna imediat pe un pergament pudrat cu zahar. se ruleaza si se lasa la racit. Se pun stafidele intr-un vas, se acopera cu coniac sau rom si se lasa la macerat. Untul si zaharul se freaca intr-un vaspina se fac ca o crema. Se adauga stafidele si lichiorul ramas. Se deruleaza incet aluatul si se pune crema uniform. Se ruleaza la loc. Se pudreaza rulada cu zahar si se orneaza cu frisca si stafide.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Dulciuri

Tort Albina (Foi miere)

  • Eduard Nedelcu
  • January 6, 2009
Vezi Postarea
Next Article
  • Dulciuri

Tort cu biscuiti cu nuci

  • Eduard Nedelcu
  • January 6, 2009
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Cozonac cu faina oparita

  • Eduard Nedelcu
  • July 18, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Salata de piersici

  • Eduard Nedelcu
  • July 10, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Salata de pepene galben

  • Eduard Nedelcu
  • July 9, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Salata de capsuni

  • Eduard Nedelcu
  • July 9, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Salata de caise

  • Eduard Nedelcu
  • July 8, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Salata de banane

  • Eduard Nedelcu
  • July 8, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Sufleu de mere

  • Eduard Nedelcu
  • July 4, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Tort din branza de vaci (Pasca)

  • Eduard Nedelcu
  • July 3, 2014
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.