Tort Albina (Foi miere)

Ingrediente:

  • Blat:
  • 4 oua,
  • 40 g miere,
  • 1 virf bicarbonat si faina cit cuprinde

Crema:

  • 250 g unt,
  • 250 g zahar,
  • 500 ml lapte,
  • 3 linguri faina,
  • coaja si zeama de la o lamiie mare.

Blatul:

kurtmann.ro

Se amesteca toate ingredientele pinase obtine un aluat potrivit de moale din care se fac 4 foi care se coc pe fundul cratitei.

Crema:

Se desface untul cu lingura. Separat se amesteca faina cu putin lapte. Se pune la foc si se continua adaugarea laptelui, amestecind continuu pana se obtine o pasta consistenta. Dupa racire se adauga si untul desfacut, se freaca totul bine si se pune zeama si coaja de lamiie. Se incalzeste usor putina miere care se toarna deasupra tortului.

consultanta Dan Bradu
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.