Tort Buturuga

Ingrediente:

Aluatul:

  • 6 oua separate,
  • 225 g zahar,
  • 50 g cacao,
  • 25 g faina,
  • zahar pudra pentru ornat

Umplutura:

kurtmann.ro
  • 175 g stafide taiate,
  • 3 lg coniac/rom,
  • 100 g unt inmuiat,
  • 175 g zahar pudra,
  • 150 ml frisca

Mod de preparare:

Galbenusurile si zaharul se amesteca intr-un vas pina se ingroasa. Se adauga faina cu cacao cernute impreuna. Se bat albusurile pina se intaresc. Se adauga cu grija in mixtura. Se pune intr-o tava de 20/30 cm, tapetata cu hirtie se pune la cuptorul incins la 180 grade pentru 20 minute pina se intareste. Se ia de la cuptor si se toarna imediat pe un pergament pudrat cu zahar. se ruleaza si se lasa la racit. Se pun stafidele intr-un vas, se acopera cu coniac sau rom si se lasa la macerat. Untul si zaharul se freaca intr-un vaspina se fac ca o crema. Se adauga stafidele si lichiorul ramas. Se deruleaza incet aluatul si se pune crema uniform. Se ruleaza la loc. Se pudreaza rulada cu zahar si se orneaza cu frisca si stafide.

consultanta Dan Bradu
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.