HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Dulciuri

Tarta de iarna cu visine

  • Eduard Nedelcu
  • December 4, 2012
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente (pentru 6 portii):

Aluat:

  • 200 g faina alba
  • 100 g unt
  • 1 ou
  • 1 lingura apa calda

Umplutura:

  • 400 g visine congelate fara samburi
  • 3 oua
  • 150 g zahar pudra
  • 100 ml frisca lichida
  • 120 g migdale macinate
  • 2 esente de migdale
  • 2 esente rom

Pentru a prepara aluatul se amesteca cu degetele  faina cu untul rece taiat cuburi intr-un bol. Se formeaza un aluat nisipos la care se adauga oul batut si apa calduta. Se framanta pana se omogenizeaza si se tine la frigider 30 de minute in folie alimentara.

Pentru umplutura, ouale se bat cu zaharul pana devin spuma, se adauga frisca si se bate in continuare cu mixerul pana se transforma intr-o crema. Se adauga aromele si migdalele macinate si se amesteca cu o lingura.

Aluatul se intinde in foaie subtire, se aseaza intr-o forma de tarta unsa cu unt sau intr-o tava rotunda cu diametrul de 26-28 cm, se inteapa din loc in loc cu o furculita si se toarna peste aluat compozitia de oua si frisca. Deasupra se aseaza din loc in loc visinele decongelate si scurse de apa.

Se coace tarta in cuptor la 200 de grade timp de 30-40 de minute. Se serveste rece.

Pofta buna!

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Preparate din carne de porc
  • Retete de sarbatori

Muschi de porc cu mustar pentru Revelion

  • Eduard Nedelcu
  • December 4, 2012
Vezi Postarea
Next Article
  • Mancare cu legume

Curry vegetarian pentru Craciun

  • Eduard Nedelcu
  • December 5, 2012
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Cozonac cu faina oparita

  • Eduard Nedelcu
  • July 18, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Salata de piersici

  • Eduard Nedelcu
  • July 10, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Salata de pepene galben

  • Eduard Nedelcu
  • July 9, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Salata de capsuni

  • Eduard Nedelcu
  • July 9, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Salata de caise

  • Eduard Nedelcu
  • July 8, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Salata de banane

  • Eduard Nedelcu
  • July 8, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Sufleu de mere

  • Eduard Nedelcu
  • July 4, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Tort din branza de vaci (Pasca)

  • Eduard Nedelcu
  • July 3, 2014
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.