HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Budinci, tarte si foietaje

Tarta cu pere la tava

  • Eduard Nedelcu
  • September 2, 2008
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente:

Pentru umplutura:

  • 1,25kg pere,
  • sucul de la o lamaie.

Pentru aluat:

  • 290g unt,
  • 290g zahar,
  • 1 praf de sare,
  • 2 plicuri zahar vanilat,
  • 1 lingurita scortisoara,
  • 1 fiola esenta de rom,
  • 1 fiola esenta vanilie,
  • coaja rasa si sucul de la o lamaie,
  • o portocala,
  • 3 oua,
  • 350g faina,
  • 1 plic praf budinca de vanilie,
  • 3 lingurite praf de copt,
  • 150 g iaurt,
  • 50g fulgi migdale.

Mod de preparare:

Se taie perele sferturi, se curata, se cresteaza in evantai si se stropesc cu suc de lamaie. Se bat 250 g unt cu 250g zahar, sare, zahar vanilat, scortisoara, esente, coaja de lamaie si coaja de portocala. Se inglobeaza ouale pe rand si se amesteca. Cuptorul se incinge la 175 grade. Se amesteca faina cu praf de budinca si cu praf de copt si se inglobeaza in compozitia de ou. Se inglobeaza iaurtul si sucul de portocala. Aluatul se intinde intr-o tava si se aseaza deasupra perele. Se presara migdale si zahar si se aseaza fulgi de unt. Se coace 40- 45 min.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Dulciuri

Tort de prune

  • Eduard Nedelcu
  • September 2, 2008
Vezi Postarea
Next Article
  • Budinci, tarte si foietaje

Tarta cu struguri

  • Eduard Nedelcu
  • September 2, 2008
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Budinci, tarte si foietaje

Tarta cu lapte de pasare

  • Eduard Nedelcu
  • July 1, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Budinci, tarte si foietaje

Tarta cu spanac si mozarella

  • Eduard Nedelcu
  • June 29, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Budinci, tarte si foietaje
  • Preparate din carne de porc

Budinca cu sunca

  • Eduard Nedelcu
  • February 14, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Budinci, tarte si foietaje
  • Preparate din carne de vita si oaie

Budinca din carne de vaca

  • Eduard Nedelcu
  • February 13, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Budinci, tarte si foietaje

Tort Mignon

  • Eduard Nedelcu
  • September 6, 2010
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Budinci, tarte si foietaje

Tort special de mere

  • Eduard Nedelcu
  • August 10, 2010
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Budinci, tarte si foietaje

Tort Stan si Bran cu fructe

  • Eduard Nedelcu
  • August 10, 2010
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Budinci, tarte si foietaje

Tort de smochine

  • Eduard Nedelcu
  • August 10, 2010
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.