Ingrediente:
- varza (1 buc.),
- ceapa (1-2 buc.),
- morcov (2 buc.),
- pastarnac (1 buc.),
- patrunjel (o radacina),
- smantana (150 gr.),
- unt (60 gr.),
- apa (2 l),
- orez (2 linguri),
- sare.
Mod de preparare:
Se curata varza, ceapa si zarzavatul si se spala. Se toaca ceapa marunt, iar restul subtire, ca taiteii. Se calesc in unt, se sting in apa calda sau cu zeama de carne si se toarna in oala, unde se adauga si restul de apa si sare. Se lasa sa se fiarba la un foc potrivit 30-40 de minute. Separat, se fierbe orezul in apa cu sare, se adauga in supa si se lasa sa mai dea citeva clocote impreuna.
Servire:
Se serveste cu smintina.
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.
Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)
- Ce sunt containerele? - June 24, 2022
- Ce este un consilier financiar si functiile acestora - June 24, 2022
- 8 Idei de jocuri de incercat la piscina - June 20, 2022
Comentarii recente