HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Borsuri, supe, ciorbe

Supa de legume milaneza

  • Eduard Nedelcu
  • May 15, 2008
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Timp de preparare: cca 1 ora.
Timp de inmuiere: peste noapte
Cca 730 kcal/portie.
Se consuma cu paine alba.

Ingrediente:

  • 50 g boabe mici de fasole alba,
  • 50 g slanina afumata,
  • 50 g sunca cruda,
  • 1 l.s. unt sau margarina,
  • 1 ceapa,
  • 1 morcov,
  • 1 tulpina mica de usturoi,
  • 1 zucchino mic,
  • 100 g mazare congelata sau proaspat curatata,
  • 600 ml bulion de carne,
  • 1 catel de usturoi,
  • 1/2 l.c. sare,
  • 1/2 frunza dafin faramitata,
  • 1 v.d.c. piper macinat,
  • 2 rosii,
  • 2 l.s. salvie uscata sau marunt tocata,
  • 75 g orez fiert,
  • 1 l.s. busuioc tocat,
  • 40 g parmezan razuit.

Mod de preparare:

Boabele de fasole se lasa peste noapte la inmuiat. Slanina si sunca se taie foarte marunt si se pun in grasime. Legumele se taie felii foarte subtiri. Se scurg boabele de fasole si impreuna cu mazarea si legumele se adauga la slanina si sunca. Se prajeste totul putin. Se stinge cu bulion de carne si se lasa la foc moale cca 25 min. Cateii de usturoi se freaca cu sare, impreuna cu frunza de dafin si mazarea, se adauga la supa si se condimenteaza cu piper. Rosiile se curata de pielite si se taie cubulete, se adauga impreuna cu orezul la supa si se lasa sa fiarba in continuare 10 min. se pun salvia si busuiocul, se presara cu parmezan.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Borsuri, supe, ciorbe

Supa de legume cu costita afumata

  • Eduard Nedelcu
  • May 15, 2008
Vezi Postarea
Next Article
  • Borsuri, supe, ciorbe

Supa de legume de toamna

  • Eduard Nedelcu
  • May 15, 2008
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Borsuri, supe, ciorbe

Supa crema de cartofi

  • Eduard Nedelcu
  • July 24, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Borsuri, supe, ciorbe

Supa crema de carote

  • Eduard Nedelcu
  • July 24, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Borsuri, supe, ciorbe

Supa a la Izalina

  • Eduard Nedelcu
  • July 23, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Borsuri, supe, ciorbe

Supa de pui cu lamaie

  • Eduard Nedelcu
  • June 22, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Borsuri, supe, ciorbe

Supa de perisoare cu tarhon

  • Eduard Nedelcu
  • June 21, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Borsuri, supe, ciorbe

Supa de gris rumenit

  • Eduard Nedelcu
  • June 21, 2014
Vezi Postarea
  • 2 min
  • Borsuri, supe, ciorbe

Ciorba de burta

  • Eduard Nedelcu
  • February 4, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Borsuri, supe, ciorbe

Supa cu usturoi

  • Eduard Nedelcu
  • February 4, 2014
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.