Ingrediente:
- sfecla (1 buc.),
- lapte (1 pahar),
- conopida (1 buc.),
- untdelemn (70-80 gr.),
- faina (1/2 lingura),
- supa de carne (1 l),
- apa,
- praz (2 fire),
- cartofi (2-3 buc.),
- varza (2-3 frunze).
Mod de preparare:
Se curata sfecla, cartofii si conopida, prazul si varza se spala se taie felii si se inabusa in cantitatea de grasime. Se amesteca toate legumele cu un sos alb care se pregateste astfel: se topeste restul de grasime, se pune faina, se amesteca bine si se adauga laptele caldut, ca sa nu se formeze cocoloase. Se lasa sa clocoteasca si se amesteca cu legumele. Se subtiaza adaugand 4 cesti cu zeama de carne sau de zarzavat Se potriveste de sare si, cand este gata se adauga verdeata tocata marunt.
Servire:
Se serveste la masa cu betisoare de cartofi.
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.
Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)
- Care sunt cele mai utile si frecvente tipuri de bagaje? - January 21, 2021
- De ce sa alegeti OVB Romania asigurari de sanatate? - January 21, 2021
- Ce este si ce trateaza un psihiatru? - January 19, 2021
Comentarii recente