HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Paste si pizza

Spaghete milaneze

  • Eduard Nedelcu
  • September 22, 2008
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente:

  • 250 g de spaghete,
  • 4 linguri de unt netopit,
  • 150 g de sunca sau costita,
  • 150-200 g de ciuperci,
  • 6 linguri de smintina,
  • 2 galbenusuri,
  • 6 linguri de cascaval,
  • sare si piper.

Mod de preparare:

Intr-un vas cu apa ce clocoteste, in care s-a pus si o lingurita de sare, se pun la fiert spaghetele. Se adauga o lingura de ulei sau de unt, pentru ca acestea sa nu se lipeasca intre ele. Dupa 20 de minute de clocote mici, macaroanele sint gata. Se iau din vas cu o strecuratoare, se tin 3 minute sub jet de apa rece si se lasa apoi sa se scurga. Separat, se pregatesc ciupercile astfel: se spala foarte bine, se stropesc cu putina zeama de lamiie, apoi se toaca fin, se pun la foc si se amesteca putin in unt. Dupa 10 minute, cind lichidul lasat de ciuperci a scazut, se combina ciupercile cu macaroanele. Se adaugati in acelasi vas sunca taiata in cuburi mici, smintina, sarea si piperul dupa gust. Se lasa vasul in cuptor, cu focul mic, 10 minute. Se ia vasul la o parte si cind compozitia s-a mai racit, se pune unul cite unul galbenusurile, combinate cu cascavalul ras. Se da din nou vasul la cuptor, dar numai pentru 5 minute. Se poate servi imediat.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Paste si pizza

Spaghete cu brinza de vaci

  • Eduard Nedelcu
  • September 22, 2008
Vezi Postarea
Next Article
  • Preparate din peste si fructe de mare

Stiuca umpluta

  • Eduard Nedelcu
  • September 22, 2008
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Paste si pizza

Paste cu ciuperci

  • Eduard Nedelcu
  • March 27, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Paste si pizza
  • Salate

Salata de paste cu legume

  • Eduard Nedelcu
  • November 23, 2012
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Paste si pizza

Paste pappardelle cu ciuperci

  • Eduard Nedelcu
  • November 21, 2012
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Paste si pizza

Taitei cu fructe de mare

  • Eduard Nedelcu
  • November 21, 2012
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Paste si pizza

Tagliatelle cu creveti si dovlecei

  • Eduard Nedelcu
  • November 20, 2012
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Featured
  • Paste si pizza

Spaghetti cu somon

  • Eduard Nedelcu
  • November 19, 2012
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Paste si pizza

Pizza cu ton si ceapa

  • Eduard Nedelcu
  • November 14, 2012
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Paste si pizza

Pizza Diavola

  • Eduard Nedelcu
  • November 13, 2012
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.