Ingrediente:
- 50g jumatati de nuca,
- 2 legaturi busuioc,
- 4 catei de usturoi,
- sare,
- 8 linguri ulei de masline,
- 125g cascaval.
Mod de preparare:
Tocati mare miezul de nuca. Spalati busuiocul si rupeti-i frunzele. Curatati usturoiul, pasati-l cu frunzele de busuioc si cu miezul de nuca tocat, apoi, cu ajutorul mixerului, frecati-l cu 1 lingurita rasa de sare, uleiul si cascavalul ras, pana obtineti o pasta foarte cremoasa. Puneti pasta la frigider pana o veti servi.
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.
Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)
- 5 moduri de a te simti mai bine ca femeie in fiecare zi - August 9, 2022
- Care sunt avantajele de a deveni antreprenor? - August 8, 2022
- Mobilier modular: iata solutii perfecte pentru a economisi spatiu - August 3, 2022
Comentarii recente