Ingrediente:
- ulei (100 ml),
- faina (2 linguri),
- pasta de rosii (150 g),
- supa (500-600 ml),
- mustar (2 linguri),
- cimbru (1 crenguta),
- busuioc (1 crenguta mica),
- sare,
- piper,
- zahar (2 linguri).
Mod de preparare:
Se pune faina in uleiul incins, amestecind repede cu o lingura de lemn; dupa 2-3 minute se stringe cu o ceasca de supa, se adauga pasta de rosii, mustarul, zaharul ars separat intr-o tigaita si stins cu supa, cimbrul si busuiocul; se sareaza si se pipereaza. Se fierbe sosul pina scade la consistenta dorita, apoi se intrebuinteaza la fripturile de pasare lacuite, sau ca sos picant la fripturile de pasare.
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.
Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)
- Cum alegem instrumentele pentru taierea unghiilor? - January 18, 2021
- Avantajele bradului artificial de Craciun - January 17, 2021
- De ce merita sa cumparati un smartwatch in anul 2021? - January 14, 2021
Comentarii recente