Sos de verdeata

consultanta Dan Bradu
Share Button

Ingrediente:

  • 125g patrunjel,
  • 1 catel de usturoi,
  • 60g parmezan ras,
  • 125ml ulei de masline,
  • sare,
  • piper,
  • 200g morcovi,
  • 1 dovlecel.

Mod de preparare:

Spalati patrunjelul, apoi rupeti-i frunzele. Curatati usturoiul si pasati-l cu ajutorul mixerului, impreuna cu patrunjelul, branza si uleiul de masline. Condimentati cu sare si piper si lasati sa se odihneasca. Curatati  morcovii si dovleceii, apoi taiati-i fasii foarte subtiri.

kurtmann.ro
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.