Ingrediente:
- unt (100 g),
- ceapa (1),
- morcov (1),
- telina (1),
- rosii (5-6),
- usturoi (2 catei),
- dafin (1/4 foaie),
- cimbru (1/4 foaie),
- zahar (1/2 lingurita),
- sare,
- piper.
Mod de preparare:
Se curata legumele, se dau pe razatoare si se calesc in 50 g unt. Cind sunt rumenite se adauga rosiile curatate de coaja si taiate marunt (iarna se inlocuiesc cu doua linguri de bulion), cimbru si foaia de dafin. Se fierbe sosul 30-35 minute, apoi se trece prin sita, se pune zaharul, se potriveste desare si piper si se mai da in citeva clocote.
Servire:
Se serveste cu preparate din carne de pasare, peste si legume.
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.
Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)
- Care sunt cele mai utile si frecvente tipuri de bagaje? - January 21, 2021
- De ce sa alegeti OVB Romania asigurari de sanatate? - January 21, 2021
- Ce este si ce trateaza un psihiatru? - January 19, 2021
Comentarii recente