Ingrediente:
- 2 lingurite mustar,
- 1 lingurita zahar,
- 100 g ulei,
- sare,
- 1/2 lingurita otet,
- 2 lingurite tarhon.
Mod de preparare:
Se amesteca mustarul cu zaharul pisat si se freaca turnand uleiul picatura cu picatura. Se potriveste de acru si de sarat, si se subtiaza, daca e necesar, cu putin otet; la urma se adauga foile de tarhon tocat. Acest sos este foarte gustos. Se poate servi la rasol.
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.
Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)
- De ce merita sa cumparati un smartwatch in anul 2021? - January 14, 2021
- Cum ne petrecem Craciunul in acest an? - December 18, 2020
- Cele mai bune aplicatii de chat pentru iPhone - December 15, 2020
Comentarii recente