Sos de ciuperci si carne tocata

Ingrediente:

  • 1 ceapa,
  • 1 morcov,
  • 250g ciuperci,
  • 2 linguri ulei,
  • 1 lingura unt,
  • 1 lingurita oregano,
  • 300g carne tocata mixta,
  • 5 linguri bulion,
  • 125ml supa de carne instant,
  • 250ml vin rosu sec,
  • sare,
  • piper,
  • zahar.

Mod de preparare:

Se curata ceapa, se spala morcovii si ambele se taie cuburi. Se curata ciupercile, se taie in jumatate. Se incing uleiul si untul si se caleste ceapa. Se adauga morcovii, oregano, carnea si ciupercile. Se prajesc la foc mediu, pana ce carnea se face crocanta. Se amesteca bulionul si se stinge cu supa si cu vin. Se condimenteaza si se lasa sa clocoteasca 10 minute. Sosul se serveste cu paste spirale.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.