HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Garnituri

Sfecla cu hrean in aspic

  • Eduard Nedelcu
  • September 1, 2008
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente:

  • 2 kg sfecla rosie,
  • 150 ml otet,
  • 100 g hrean,
  • 150 zahar,
  • 100 g gelatina,
  • 50 g sare,
  • 2 kg oase.

Mod de preparare:

Sfecla spalata se pune la fiert. Dupa ce s-a fiert si s-a racit se curata si se da prin razatoare, se amesteca cu zaharul si sarea. Hreanul curatat se da prin razatoare fina. Se prepara aspicul din gelatina cu zeama de la oase. Se aseaza alternativ – un rand de sfecla, un rand de hrean. Se toarna aspic deasupra incat sa cuprinda toata suprafata. Se da la rece timp de 24 ore dupa care se scot din forma si se taie felii egale care se servesc ca garnitura la diferite fripturi.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Borsuri, supe, ciorbe

Ciorba de miel cu tarhon

  • Eduard Nedelcu
  • September 1, 2008
Vezi Postarea
Next Article
  • Preparate din carne de vita si oaie

Drob de miel in aluat

  • Eduard Nedelcu
  • September 1, 2008
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Garnituri

Garnitura pentru fripturi

  • Eduard Nedelcu
  • January 5, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Garnituri

Morcovi gratinati la cuptor

  • Eduard Nedelcu
  • December 10, 2012
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Garnituri
  • Gustari calde si minuturi

Dovlecei cu floare in unt

  • Eduard Nedelcu
  • December 16, 2009
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Garnituri

Pasta de jumari

  • Eduard Nedelcu
  • January 21, 2009
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Garnituri

Jumari dulci

  • Eduard Nedelcu
  • January 21, 2009
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Garnituri

Jumari cu slanina afumata

  • Eduard Nedelcu
  • January 21, 2009
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Garnituri

Jumari cu creier

  • Eduard Nedelcu
  • January 21, 2009
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Garnituri

Jumari cu ciuperci

  • Eduard Nedelcu
  • January 21, 2009
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.