Sfaturi pentru cei care isi cumpara un smartphone nou

Sfaturi pentru cei care isi cumpara un smartphone nou

Persoanele care intentioneaza sa isi schimbe vechiul telefon mobil, sunt din ce in ce mai tentate de achizitionarea unui model de la Huawei, iar acest lucru nu este deloc surprinzator in conditiile in care acest brand a evoluat atat de mult, astfel incat in clipa de fata produce telefoane la fel de performante precum Samsung, Apple, Sony sau HTC.

Iata cateva sfaturi de urmat daca aveti de gand sa va alegeti un smartphone de la acest producator:

Achizitionati accesorii de protectie pentru telefon

Atunci cand alegeti un smartphone de la Huawei, este indicat sa optati si pentru o husa Huawei si pentru o folie de protectie din sticla pentru ecran. In acest fel, dispozitivul dvs. Huawei va fi protejat, iar in cazul unei eventuale cazaturi, nu veti avea nevoie de o vizita cu telefonul in service.

Personalizati ecranul de pornire

Personalizati-va telefonul inteligent, sortati ecranul de pornire si configurati pictogramele, tapetul si culorile de pe ecranul de intampinare asa cum doriti. Puteti sa faceti o fotografie a celor dragi sau sa descarcati o imagine de fundal la alegere si sa o setati ca fundal pentru telefon.

Stergeti sau eliminati aplicatiile inutile preinstalate sau descarcati aplicatiile de care aveti nevoie si decorati-va ecranul de pornire asa cum doriti. Acest lucru nu este doar pentru a face ecranul telefonului dvs. arata curat si ordonat, dar ar economisi, de asemenea, timp, deoarece nu va trebui sa cautati apps atunci cand este necesar. Reglati luminozitatea dispozitivului pentru a economisi bateria si in functie de preferintele dvs.

Utilizati trucuri de economisire a bateriei

Una dintre cele mai mari probleme cu care se confrunta noii utilizatori de smartphone-uri nu este capabila sa se deplaseze intreaga zi fara incarcarea telefonului. Exista, desigur, multe instrumente si modalitati de economisire a bateriei si de prelungire a duratei de viata a bateriei.

Exista sfaturi de economisire a energiei, care se gasesc in cea mai mare parte sub setari care acopera sfaturi de economisire a bateriei, cum ar fi reducerea timpului inainte ca ecranul sa fie oprit pentru oprirea utilitatilor cum ar fi GPS, Bluetooth sau auto-sincronizare. Este intotdeauna recomandabil sa cunoasteti si sa utilizati instrumentele si sfaturile de economisire a energiei si nu va mai fi nevoie sa incarcati incarcatorul impreuna cu dvs.

Creati o copie de rezerva a datelor dvs.

Este intotdeauna sigur si recomandabil sa creati o copie de rezerva a datelor dvs. fie pe computerul dvs., fie pe spatiul de stocare in cloud. Acest lucru nu ar economisi doar spatiu de stocare pe dispozitiv, ci ar salva datele in cazul in care telefonul este furat sau pierdut.

Majoritatea telefoanelor sunt dotate cu sloturi de carduri microSD unde datele pot fi stocate, dar puteti utiliza intotdeauna un cablu USB pentru a transfera date de pe telefon pe computer. Daca acest lucru va pare greoi, exista multe optiuni de stocare in cloud care va permit sa stocati date gratuit.

Asadar, acestea sunt cateva dintre sfaturile de urmat atunci cand utilizatorii isi inlocuiesc vechiul smartphone cu un dispozitiv nou.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.