Ce ceas de lux poti cumpara la un pret atractiv?

Ce ceas de lux poti cumpara la un pret atractiv?
Share Button

Este cunoscut faptul ca atunci cand vine vorba despre accesorii pentru barbati, domnii au o slabiciune pentru ceasuri. Nu cred ca exista un barbat care sa nu detina cel putin un asemenea accesoriu, pe cand alti barbati sunt colectionari de ceasuri, si detin mai multe ceasuri de lux.

Cei care detin ceasuri de lux, au posibilitatea de a le vinde acum, iar Casa-Amanet.com cumpara ceasuri de lux, oferind cele mai atractive preturi. Unii isi vand ceasurile pentru ca au nevoie urgenta de bani. Altii isi vand ceasurile pentru ca isi doresc sa isi poata cumpara alte performante mai valoroase, iar pe cele care le scot la vanzare nu le mai folosesc.

In urmatoarele randuri vom prezenta cateva exemple de ceasuri de lux, care au preturi foarte atractive, si spre care isi pot indrepta atentia persoanele pasionate de astfel de accesorii elegante.

consultanta Dan Bradu

Frédérique Constant Slimline Perpetual Calendar

Cumpararea unui ceas serios cu complicatii de la unul din cele mai scumpe branduri de pe piata, va poate duce cu gandul la preturi de ordinul sutelor de mii de euro. Recent insa, mai multe marci au introdus ceasuri cu complicatii la preturi relativ accesibile.

Frédérique Constant este unul dintre cele mai importante branduri de pe piata, care are motto-ul de “lux la preturi accesibile”. Calendarul Perpetual Slimline este un ceas de mare complicatie, care costa mai putin de 10.000 de euro, si care poate reprezenta alegerea ideala pentru cei pasionati de ceasuri de lux.

Ceasul este alimentat de calibrul FC-755 si are un diametru de 42 mm, in timp ce grosimea este de 10,2 mm. Acest ceas nu este la fel de subtire precum unii dintre concurentii sai, dar in ciuda acestui lucru, ceasul este foarte usor de purtat.

Asadar, persoanele care isi doresc un asemenea ceas, il pot cumpara pentru mai putin de 10.000 de euro, iar daca vor dori vreodata sa il vanda. Casa-Amanet.com va fi interesata de achizitionarea unui asemenea accesoriu elegant.

Patek Philippe Calatrava

Pentru multi barbati care sunt pasionati de ceasurile elegante de mana, un ceas Patek Philippe este cea mai buna alegere din lista ceasurilor de lux. Un asemenea ceas costa in jur de 10.000 de euro, si cu siguranta este achizitionat doar de catre barbatii care au o situatie financiara foarte buna.

Tutima Cronograf Militar Lemania

Cu istoria lor indelungata in furnizarea de ceasuri catre Fortele Aeriene germane, nu putem trece mai departe si sa nu amintim si ceasurile Tutima din Lemania. Datorita miscarii Lemania 5100, cronograful Tutima are registrele sale la orele 12, 9 si 6, cu o functie de zi si data la ora 3. Aceste ceasuri sunt disponibile pe o bratara metalica sau pe o curea din piele, incluzand cureaua tipica “bund” care are un substrat in cutie.

Sinn UTC

UTC se refera la “Ora universala coordonata” si marcheaza ceasurile care au o asa-numita functie GMT. Sinn UTC este un ceas cu un design curat si este disponibil cu o bratara metalica, o curea din piele cu cusaturi contrastante sau o curea de silicon.

Sinn foloseste tehnologia de ultima ora pentru a crea ceasuri de inalta calitate cu caracteristici care se gasesc in mod normal in piese mai scumpe. Cronometrul UTC este recunoscut de marcajele sale mari si marcajele 3, 6, 9 si 12. Cronometrul de 24 de ore GMT este imprimat pe interior.

Laco Pilots Watch tip B

Inspirat de designul tipic “Fliegeruhr”, ceasul tip “Pilotul Laco” de tip B a castigat premiul IF Design in 2015. Disponibile in diametre cuprinse intre 36 mm si 55 mm masive, aceste ceasuri de otel au diferite finisaje care le confera o imagine de epoca. Cadranul are indicele de ora din interior cu minute mari pe inelul exterior, facand un calendar perfect.

In interiorul ceasului pilot Laco veti gasi miscari inspirate de ETA. Cele mai multe curele din piele vin cu un design nituit tipic pentru ceasurile pilotului de epoca. Modelele selectate vin cu o bratara de bucla.

Asadar, acestea sunt cateva exemple de ceasuri de lux, care pot fi achizitionate de catre barbati.

Cei care isi vor alege un asemenea ceas iar din diferite motive vor avea nevoie de bani, isi vor putea vinde ceasurile. Casa-Amanet.com cumpara ceasuri de lux, si in mod evident le ofera clientilor cele mai atractive preturi pentru a le cumpara accesoriile pretioase.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.