HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Gustari calde si minuturi
  • Gustari reci

Sandviciuri internationale

  • Eduard Nedelcu
  • August 6, 2008
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Spaniole

Puneti la prajit cateva felii de bagheta. Spargeti intr-o farfurie adanca patru oua, bateti-le bine cu furculita, adaugati sare si piper, rasturnati-le intr-o tigaie cu ulei incins (o lingura). Bateti in continuare, tinand tigaia pe foc mic, pana ce ouale devin cremoase. Adaugati o lingura de smantana, sare si piper si amestecati. Puneti pe fiecare felie de bagheta cate putin din ouale astfel preparate si garnisiti cu felii subtiri de salam.

Rusesti

Prajiti 12 felii de paine neagra si ungeti-le cu un strat de smantana groasa. Asezati pe fiecare cate o felie subtire de ridiche neagra, iar peste ridiche cate o transa de somon afumat, 2 sardele in ulei sau 1/2 lingurita de icre rosii. Garnisiti-le cu sferturi de felii de lamaie taiate in doua sau in patru.

Grecesti

Bateti cu mixerul 200 g de branza de vaci si incorporati apoi o ceapa de arpagic taiata marunt, cateva codite de ceapa verde taiata rondele, 1/2 catel de usturoi tocat, o lingura de smantana groasa si la sfarsit cateva picaturi de ulei de masline. Sarati, piperati, amestecati bine si intindeti crema astfel preparata pe felii subtiri de paine integrala.

Scandinave

Tocati cu cutitul 2-3 fileuri de peste (din conserva), adaugati zeama de la o lamaie, doua lingurite de capere, doua cepe de arpagic taiate marunt si o lingura de patrunjel (tocat). Sarati, piperati, amestecati bine si lasati sa se patrunda 30 de minute. Serviti amestecul astfel obtinut pe felii subtiri de paine integrala prajite usor.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Mancare cu legume

Patlican Musakka

  • Eduard Nedelcu
  • August 6, 2008
Vezi Postarea
Next Article
  • Salate

Salata cu cascaval

  • Eduard Nedelcu
  • August 6, 2008
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Gustari reci

Tartine cu sunca

  • Eduard Nedelcu
  • July 13, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Gustari reci

Tartine cu sos alb cu ciuperci

  • Eduard Nedelcu
  • July 13, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Gustari reci

Tartine cu pate de ficat

  • Eduard Nedelcu
  • July 12, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Gustari reci

Tartine cu margarina si sardele

  • Eduard Nedelcu
  • July 12, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Gustari reci

Tartine cu ciuperci

  • Eduard Nedelcu
  • July 11, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Gustari reci

Tartine cu cascaval

  • Eduard Nedelcu
  • July 11, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Gustari reci

Tartina cu pasta din oua fierte tari

  • Eduard Nedelcu
  • July 10, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Gustari calde si minuturi

Sufleu de peste

  • Eduard Nedelcu
  • July 4, 2014
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.