Ingrediente:
- salate (2),
- smintina (1/2 pahar),
- otet (1 lingura),
- sare,
- zahar pudra (1/2 lingurita),
- marar tocat (1 lingura),
- patrunjel tocat (1 lingura).
Mod de preparare:
Se spala foile de salata, se lasa sa se scurga, se aranjeaza intr-o salatiera. Separat se prepara un sos batand smantana cu zaharul, sarea si otetul. Apoi se toarna peste salata. Acest sos inlocuieste cu succes uleiul la prepararea salatei verzi. Deasupra se presara verdeata tocata.
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.
Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)
- Care sunt cele mai utile si frecvente tipuri de bagaje? - January 21, 2021
- De ce sa alegeti OVB Romania asigurari de sanatate? - January 21, 2021
- Ce este si ce trateaza un psihiatru? - January 19, 2021
Comentarii recente