Ingrediente:
- 8 linguri miez de nuca,
- 8 linguri de telina rasa,
- 3 linguri de cascaval,
- 5 linguri de maioneza,
- o salata verde,
- o lingura de pasta de rosii aromata,
- sare,
- piper,
- ulei,
- otet,
- mustar.
Mod de preparare:
Spalati telina si dati-o pe razatoarea cu gauri mici. Taiati nucile in bucati subtiri (nu le macinati). Intr-un castron puneti cascaval ras (sau telemea), puneti telina si nucile, adaugati maioneza, pasta de rosii si omogenizati cu un sos format din: mustar, ulei si putin otet diluat. Puneti in castroane mici frunze de salata verde si peste acestea salata de telina si nuci.
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.
Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)
- Cum alegem instrumentele pentru taierea unghiilor? - January 18, 2021
- Avantajele bradului artificial de Craciun - January 17, 2021
- De ce merita sa cumparati un smartwatch in anul 2021? - January 14, 2021
Comentarii recente