Ingrediente:
- 2 piepti de pui (mai mari),
- 1 castravete,
- 100 g. de ciuperci conservate,
- 1 rosie mare,
- 1 iaurt mic,
- 1 lamiie sau putin otet,
- ceapa verde,
- sare,
- piper,
- mustar.
Mod de preparare:
Spalati foarte bine toate zarzavaturile si verdeturile. Fierbeti pieptii de pui si taiati carnea in bastonase sau cuburi mici. Puneti carnea peste verdeturi si legume taiate, iar deasupra faceti un sos din: iaurt, zeama de lamiie (otet), sare, piper si mustar.
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.
Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)
- Care sunt cele mai utile si frecvente tipuri de bagaje? - January 21, 2021
- De ce sa alegeti OVB Romania asigurari de sanatate? - January 21, 2021
- Ce este si ce trateaza un psihiatru? - January 19, 2021
Comentarii recente