Ingrediente:
- 20 oua,
- 20 legaturi ceapa verde,
- 2 legaturi marar,
- un borcan de maioneza de 500 g,
- piper,
- sare.
Mod de preparare:
Se fierb ouale tari si se dau la rece. Dupa ce s-au racit, se curata de coaja si se taie cubulete, apoi se taie ceapa marunt, se adauga mararul, piperul si sarea, se amesteca bine si se pune maioneza. Se amesteca totul bine si se rastoarna toata compozitia intr-un castron.
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.
Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)
- 5 moduri de a te simti mai bine ca femeie in fiecare zi - August 9, 2022
- Care sunt avantajele de a deveni antreprenor? - August 8, 2022
- Mobilier modular: iata solutii perfecte pentru a economisi spatiu - August 3, 2022
Comentarii recente