Ingrediente:
- morcovi (2),
- gulii (2),
- cartofi (4),
- castraveti murati (2),
- sunca (100g),
- pasta de peste (2 lingurite),
- ulei (5 linguri),
- otet (3 linguri),
- patrunjel tocat,
- marar tocat,
- sare,
- piper.
Mod de preparare:
Cand sunt gata se taie in cuburi mici si se amesteca, cu sunca si castraveciorii taiati bucatele.Totul se pune intr-o salatiera, iar deasupra se toarna sosul: pasta de peste se freaca, adaugand cate putin uleiul si otetul, la sfarsit sare, piper si verdeata tocata.
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.
Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)
- Care sunt cele mai utile si frecvente tipuri de bagaje? - January 21, 2021
- De ce sa alegeti OVB Romania asigurari de sanatate? - January 21, 2021
- Ce este si ce trateaza un psihiatru? - January 19, 2021
Comentarii recente