Ingrediente:
- 1 ridiche neagra,
- 1 telina,
- 1 morcov mai mare,
- 1 radacina de patrunjel,
- 1/2 pastirnac,
- 1 sfecla rosie,
- 2 linguri untdelemn,
- 1 lingura otet,
- sare.
Mod de preparare:
Se rad toate zarzavaturile pe o razatoare cu gaurile mari. Se adauga sarea, untdelemnul, otetul, se amesteca usor si se lasa 15-20 de minute ca sa intre bine in zarzavat. Se prepara in 20 de minute.
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.
Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)
- 5 moduri de a te simti mai bine ca femeie in fiecare zi - August 9, 2022
- Care sunt avantajele de a deveni antreprenor? - August 8, 2022
- Mobilier modular: iata solutii perfecte pentru a economisi spatiu - August 3, 2022
Comentarii recente