HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Budinci, tarte si foietaje

Rulada gurmanda

  • Eduard Nedelcu
  • August 24, 2008
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente (pentru 4 persoane):

  • 25g foi de placinta,
  • 500g cirese,
  • 75g zahar pudra,
  • ½ lingurita de scortisoara (sau 1 baton),
  • ½ lamaie,
  • 1 galbenus de ou,
  • 100g dulceata de cirese.

Mod de preparare:

Spalati ciresele, curatati-le coditele si samburii. Puneti-le intr-o cratita cu zaharul, scortisoara si coaja rasa de lamaie. Adaugati 250ml apa. Puneti totul la fiert si lasati 15 minute la foc mic. Daca ati folosit scortisoara baton, dupa ce s-au fiert ciresele, va trebui sa o indepartati. Pe o planseta, intindeti foile, dandu-le forma de dreptunghi. Tapetati foile cu dulceata de cirese si cu ciresele din sirop. Rulati foile. Bateti un galbenus de ou si cu o pensula, ungeti ruloul. Puneti-l intr-o tava pe care o acoperiti cu folie de aluminiu unsa cu unt si lasati-l sa se coaca circa 1 ora. Pudrati-l cu zahar si serviti preparatul caldut, taiat felii.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Sosuri

Sos de somon

  • Eduard Nedelcu
  • August 24, 2008
Vezi Postarea
Next Article
  • Preparate din peste si fructe de mare

Crap la gratar cu sos de unt

  • August 25, 2008
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Budinci, tarte si foietaje

Tarta cu lapte de pasare

  • Eduard Nedelcu
  • July 1, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Budinci, tarte si foietaje

Tarta cu spanac si mozarella

  • Eduard Nedelcu
  • June 29, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Budinci, tarte si foietaje
  • Preparate din carne de porc

Budinca cu sunca

  • Eduard Nedelcu
  • February 14, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Budinci, tarte si foietaje
  • Preparate din carne de vita si oaie

Budinca din carne de vaca

  • Eduard Nedelcu
  • February 13, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Budinci, tarte si foietaje

Tort Mignon

  • Eduard Nedelcu
  • September 6, 2010
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Budinci, tarte si foietaje

Tort special de mere

  • Eduard Nedelcu
  • August 10, 2010
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Budinci, tarte si foietaje

Tort Stan si Bran cu fructe

  • Eduard Nedelcu
  • August 10, 2010
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Budinci, tarte si foietaje

Tort de smochine

  • Eduard Nedelcu
  • August 10, 2010
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.