HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Preparate din carne de vita si oaie

Rulada de vitel in sos tomat

  • Eduard Nedelcu
  • August 7, 2008
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente (pentru 4 portii):

  • ½ legatura de busuioc,
  • 8 bucati subtiri de snitel (a circa 80g),
  • sare,
  • piper,
  • 200g branza Ricotta,
  • 1 lingura de unt,
  • 1 lingura ulei de masline,
  • 150ml sos pentru friptura (conserva),
  • pasta de rosii (370g),
  • 1 lingura capere.

Mod de preparare:

Spalati busuiocul, scurgeti-l si rupeti-i frunzulite-le. Spalati carnea, stergeti-o cu un prosop si condimentati-o cu sare si piper. Ungeti bucati-le de snitel cu Ricotta si asezati pe fiecare cate 2-3 frunzulite de busuioc. Rulati carnea. Incingeti uleiul de masline si untul si prajiti rondelele de vitel. Adaugati sosul si rosiile si lasati totul sa fiarba inabusit 15 minute. Scoateti ruladele si pastrati-le la cald. Condimentati sosul cu sare si piper, dupa gust. Adaugati caperele si mai dati amestecul in clocot  inca o data. Turnati sosul peste ruladele calde si ornati totul cu busuiocul ramas. Mancati cu garnitura de piure sau orez.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Preparate din carne de vita si oaie

Rulada italiana de vitel

  • Eduard Nedelcu
  • August 7, 2008
Vezi Postarea
Next Article
  • Preparate din carne de porc

Rulada de porc cu umplutura de legume

  • Eduard Nedelcu
  • August 7, 2008
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 2 min
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie

"Drob" frantuzesc

  • Eduard Nedelcu
  • June 28, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de vita si oaie

Miel "Lancashire"

  • Eduard Nedelcu
  • June 27, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de vita si oaie

Mancare de miel cu vinete

  • Eduard Nedelcu
  • June 27, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de vita si oaie

Cotlete de miel cu sos de rosii si menta

  • Eduard Nedelcu
  • June 26, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de vita si oaie

Pulpa de miel cu ierburi aromate

  • Eduard Nedelcu
  • June 25, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de vita si oaie

Pulpa de miel cu salvie si tarhon

  • Eduard Nedelcu
  • June 25, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de vita si oaie

Sote de miel cu curry si stafide

  • Eduard Nedelcu
  • June 24, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de vita si oaie

But de miel in aluat

  • Eduard Nedelcu
  • June 19, 2014
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.