HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Preparate din carne de vita si oaie

Rinichi de vaca cu maioneza

  • Eduard Nedelcu
  • August 21, 2008
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente (pentru 6 persoane):

  • 2 rinichi de vaca mai mari sau 3 potriviti,
  • 2 lingurite de vegeta sau 2 pachetele de bulion de vita,
  • 2 castraveti fragezi mai mari,
  • 1 buchetel tarhon,
  • 1 buchet de patrunjel cret (hasmatuchi),
  • 250g maioneza acrisoara.

Mod de preparare:

Taiati cu un cutit ascutit partea alba a rinichiului, apoi lasati-l 20 de minute in apa cu otet. Se clateste bine sub jet de apa si se lasa sa fiarba inca 10 minute dupa ce apa a dat in clocot. Se ia de pe foc, se pune vegeta sau pechetelele de bulion si se lasa sa se raceasca de la sine, apoi se scurge. Se taie foarte fin tarhonul si patrunjelul si se amesteca cu maioneza. Cu ajutorul unei lingurite speciale, castravetii curatati de coaja sa taie sub forma de mici sfere. Pentru a servi, transati rinichiul in felii potrivite, asezati-le pe un platou si inconjurati-le cu bilute de castravete. Sosul se poate pune intr-un castronel separat. Puteti servi alaturi si salata verde.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Sosuri

Sos de usturoi

  • Eduard Nedelcu
  • August 21, 2008
Vezi Postarea
Next Article
  • Sosuri

Sos Mascarpone

  • Eduard Nedelcu
  • August 22, 2008
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 2 min
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie

"Drob" frantuzesc

  • Eduard Nedelcu
  • June 28, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de vita si oaie

Miel "Lancashire"

  • Eduard Nedelcu
  • June 27, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de vita si oaie

Mancare de miel cu vinete

  • Eduard Nedelcu
  • June 27, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de vita si oaie

Cotlete de miel cu sos de rosii si menta

  • Eduard Nedelcu
  • June 26, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de vita si oaie

Pulpa de miel cu ierburi aromate

  • Eduard Nedelcu
  • June 25, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de vita si oaie

Pulpa de miel cu salvie si tarhon

  • Eduard Nedelcu
  • June 25, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de vita si oaie

Sote de miel cu curry si stafide

  • Eduard Nedelcu
  • June 24, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de vita si oaie

But de miel in aluat

  • Eduard Nedelcu
  • June 19, 2014
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.