Probleme si solutii comune pentru Huawei P20, P20 Lite si P20 Pro

Probleme si solutii comune pentru Huawei P20, P20 Lite si P20 Pro
Share Button

Huawei este o companie cunoscuta din motivele corecte. Producatorii chinezi sunt cunoscuti pentru faptul ca produc produse de calitate pe piata tehnologica. Telefoanele lor sunt destul de populare ca gadgeturi de cea mai buna calitate care ofera valoare utilizatorilor. Huawei P20, Huawei P20 Lite si P20 Pro sunt flagship-uri care cu siguranta te vor impresiona cu specificatiile si performanta lor.

De la o calitate superioara a camerei la o capacitate mare a bateriei, exista prea multe lucruri care sa-ti placa cu privire la telefoane. Preturile lor sunt, de asemenea, relativ accesibile atunci cand luati in considerare calitatea si telefoanele similare pe piata.

La fel ca majoritatea celorlalte dispozitive Android pe care le veti intalni pe piata, aceste telefoane uimitoare nu sunt impecabile. Exista cateva probleme pe care utilizatorii le-au ridicat cu privire la dispozitivul despre care ar trebui sa stiti. Daca utilizati deja dispozitivul, puteti intampina unele dintre aceste probleme, motiv pentru care intentionam sa le discutam si sa oferim solutii posibile. Aici, vom lua in considerare cateva probleme comune ale Huawei P20, P20 Lite si P20 Pro si posibilele solutii ale acestora:

Probleme Wi-Fi

In general, dispozitivele android sunt susceptibile la probleme de conexiune, cum ar fi conexiunea Wi-Fi slaba si probleme de gama. Daca intampinati aceasta problema cu Huawei P20, P20 Lite sau P20 Pro, exista o serie de cauze posibile, inclusiv depasirea limitei de latime de banda.

Majoritatea problemelor Wi-Fi pot fi rezolvate atunci cand il comutati prin oprirea routerului pentru aproximativ 30 de secunde si pornirea acestuia din nou. Daca problema nu este rezolvata, accesati setarile Wi-Fi, uitati de reteaua la care sunteti conectat in prezent si reconectati-o pentru a imbunatati conectivitatea. Acest lucru rezolva problema de cele mai multe ori.

consultanta Dan Bradu

Incarcare lenta

Se presupune ca dispozitivele Huawei se incarca rapid atunci cand utilizati incarcatorul potrivit. Sistemul SuperCharge poate trece de la zero la incarcare completa in 90 de minute. Cand dispozitivul incepe sa se incarce prea incet, cu siguranta exista o problema de corectat.

Primul lucru de facut este sa verificati daca incarcatorul si cablul sunt inca intr-o stare buna. Daca pot incarca alte dispozitive, atunci sunt in regula. Daca dispozitivul dvs. s-a udat recent, acordati-i timp, viteza de incarcare se poate imbunatati. Daca problema persista insa, puteti incerca resetarea din fabrica pentru a scapa de aplicatiile necinstite, deoarece acestea pot fi in spatele problemei.

Problema camerei

Desi camerele P20, P20 Lite si P20 Pro sunt grozave in multe moduri, au fost raportate cazuri de calitate proasta a camerei. Cel mai adesea, acestea sunt probleme de software care pot fi rezolvate atunci cand actualizati software-ul ori de cate ori aveti nevoie. De asemenea, puteti incerca cateva aplicatii de camera personalizate si sa vedeti daca functioneaza mai bine.

Acestea sunt asadar cateva probleme comune pentru aceste dispozitive scoase pe piata de catre Huawei, insa precizam faptul ca majoritatea dispozitivelor din gama P20 de la Huawei, ajung in service in primul rand pentru o inlocuire display Huawei P20.

Precizam de-asemenea si faptul ca acestea sunt cateva probleme comune si solutii pentru telefoanele din gama Huawei P20, insa nu toate telefoanele au aceste probleme, iar daca dvs. achizitionati un asemenea smartphone, nu este neaparat ca acesta sa intampine asemenea probleme.

kurtmann.ro
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.