HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Dulciuri

Prajitura cu fructe

  • Eduard Nedelcu
  • August 7, 2008
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente (16 portii):

  • 175g unt,
  • 250g zahar,
  • 1 lingurita coaja rasa de lamaie,
  • 3 oua 120g faina,
  • 100g fulgi de cocos,
  • 2 lingurite praf de copt,
  • 50ml lichior sau lapte de cocos,
  • 300g mure,
  • 2 nectarine,
  • 10 foi de gelatina alba,
  • 400g branza de vaci,
  • 150g iaurt de vanilie,
  • 200ml crema de whisky,
  • 400ml frisca.

Mod de preparare:

Incalziti cuptorul la 175 de grade. Amestecati untul cu 175g zahar si coaja de lamaie. Adaugati pe rand ouale, amestecand la fiecare ou cate 2 minute. Amestecati faina cu fulgii de cocos si praful de copt si adaugati-le la compozitia de unt si ou. Adaugati lichiorul sau laptele de cocos. Turnati aluatul intr-o tava rotunda  (diametru 24 cm), imbracata cu hartie de copt. Dati la cuptor pentru cca. 30 minute, apoi lasati-l sa se raceasca. Alegeti murele si spalati-le. Taiati nectarinele opariti-le, scoateti coaja si samburii si taiati-le in felii. Puneti gelatina la inmuiat. Amestecati branza de vaci cu iaurt, 75g zahar si crema de whisky. Dizolvati gelatina si adaugati-o peste crema. Dati-o apoi la rece pentru 30 minute. Bateti frisca si incorporati-o in crema. Puneti un inel de tort in jurul blatului si intindeti crema in mod egal. Presarati fructele si dati-o 2 ore la rece. Ornati cu menta si pudrati cu zahar.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Budinci, tarte si foietaje

Budinca de ciuperci

  • Eduard Nedelcu
  • August 7, 2008
Vezi Postarea
Next Article
  • Dulciuri

Prajitura cu afine

  • Eduard Nedelcu
  • August 7, 2008
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Cozonac cu faina oparita

  • Eduard Nedelcu
  • July 18, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Salata de piersici

  • Eduard Nedelcu
  • July 10, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Salata de pepene galben

  • Eduard Nedelcu
  • July 9, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Salata de capsuni

  • Eduard Nedelcu
  • July 9, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Salata de caise

  • Eduard Nedelcu
  • July 8, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Salata de banane

  • Eduard Nedelcu
  • July 8, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Sufleu de mere

  • Eduard Nedelcu
  • July 4, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Tort din branza de vaci (Pasca)

  • Eduard Nedelcu
  • July 3, 2014
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.