HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Dulciuri

Prajitura cu crema de branza de vaci

  • Eduard Nedelcu
  • April 10, 2014
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente:

Pentru 4 portii:

  • 250g unt,
  • 300g zahar,
  • 250g branza de vaci,
  • 7 ml esenta de vanilie,
  • 3 oua,
  • 360g faina,
  • 10g praf de copt,
  • 1 varf cutit de sare,
  • zahar pudra,
  • 50 ml suc de lamaie.

Mod de preparare:

Untul si zaharul se amesteca bine intr-un castron pana se topeste zaharul; adaugati branza de vaci + vanilia si continuati amestecarea timp de inca 2 -4 minute. Se adauga ouale pe rand, omogenizand crema dupa fiecare ou. In final, turnati faina si praful de copt, inglobandu-le in crema de oua. Ungeti o tava cu putin unt si turnati crema. Prajitura se coace in cuptorul incalzit in prealabil la 180°C timp de 15 minute, apoi se reduce temperatura cu o treapta si se mai coace inca 45 minute. Pentru glazura,se amesteca sucul de lamaie cu zaharul pudra, astfel incat sa se obtina o pasta subtire. Aceasta pasta se toarna peste prajitura fierbinte si se intinde bine cu un cutit lat pe toata suprafata.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Dulciuri

Cozonac

  • Eduard Nedelcu
  • April 9, 2014
Vezi Postarea
Next Article
  • Dulciuri

Pasca

  • Eduard Nedelcu
  • April 10, 2014
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Cozonac cu faina oparita

  • Eduard Nedelcu
  • July 18, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Salata de piersici

  • Eduard Nedelcu
  • July 10, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Salata de pepene galben

  • Eduard Nedelcu
  • July 9, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Salata de capsuni

  • Eduard Nedelcu
  • July 9, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Salata de caise

  • Eduard Nedelcu
  • July 8, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Salata de banane

  • Eduard Nedelcu
  • July 8, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Sufleu de mere

  • Eduard Nedelcu
  • July 4, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Tort din branza de vaci (Pasca)

  • Eduard Nedelcu
  • July 3, 2014
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.