Ingrediente:
- 1250 g branza de vaci,
- 250 g margarina, si inca 50g pentru uns,
- 375 g zahar pudra,
- 4 oua,
- 3 linguri de gris,
- 1 baton vanilie,
- 1 lamaie,
- 1 praf de copt,
- 250g stafide.
Mod de preparare:
Se amesteca zaharul pudra cu margarina si cele 4 galbenusuri de ou. Se adauga grisul, praful de copt, batonul de vanilie taiat marunt, stafidele, coaja de lamaie rasa + zeama de lamaie si la sfarsit, albusurile batute spuma. Se unge o tava cu margarina, se tapeteaza cu hartie fundul si peretii tavii si se mai unge odata si hartia. Se toarna compozitia si se coace, la foc potrivit, timp de 1 ora.
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.
Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)
- Vitamina C: Tot ce trebuie sa stiti despre importanta ei. - May 19, 2022
- Ce sa ai in vedere cand iti cauti o destinatie de vacanta? - May 16, 2022
- Cel mai simplu cadou pe care îl poți face de Ziua Îndrăgostiților - May 11, 2022
Comentarii recente