HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Dulciuri

Placinta cu pui si ciuperci

  • Eduard Nedelcu
  • August 12, 2008
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente (pentru 6 portii):

  • 2 linguri ulei,
  • 2 cepe tocate marunt,
  • 1 catel de usturoi zdrobit,
  • 100g bacon afumat taiat in bucatele,
  • 220g sampinioane taiate in jumatati,
  • 550g carne de pui taiata in fasii subtiri,
  • 2 linguri faina obisnuita,
  • 1 lingurita condimente pentru carne de pui,
  • 50g unt,
  • 2 carote taiate rondele subtiri,
  • 150ml concentrat de pui,
  • 50ml vin rosu,
  • 350g aluat de placinta gata preparat din comert,
  • 1 ou mare batut usor.

Mod de preparare:

Incingeti uleiul intr-o tigaie incapatoare si caliti ceapa si usturoiul la foc potrivit 2-3 minute. Adaugati baconul si sampinioanele si inabusiti 2 minute. Scoateti din tigaie. Dati carnea de pui prin faina in care ati amestecat mai intai condimentele. Incingeti intr-o cratita si prajiti carnea 3-4 minute, intorcand-o, pana devine aurie. Adaugati carotele, patrunjelul, concentratul de pui si vinul. Aduceti la punctul de fierbere, amestecand, reduceti focul la temperatura potrivita, acoperiti si fierbeti 15 minute. Preincalziti cuptorul la 200grade. Mutati amestecul cu pui intr-o forma termorezistenta de placinta. Intindeti aluatul astfel incat sa fie mai mare decat forma. Taiati fasii din aluat pentru a potrivii pe marginea formei. Umeziti marginea formei cu apa si lipiti fasiile. Puneti foaia de aluat apasand pa margini. Indepartati surplusul de aluat. Aranjati marginile si faceti o gaura in centru pentru a lasa aburii sa iasa. Faceti frunze de aluat din fasiile ramase si lipiti-le deasupra aluatului. Ungeti placinta cu ou. Coaceti 30-35 minute, pana s-a rumenit. Serviti cu piure de cartofi.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Gustari reci

Paine condimentata

  • Eduard Nedelcu
  • August 11, 2008
Vezi Postarea
Next Article
  • Preparate din carne de porc

Tocana cu carnati si ardei

  • Eduard Nedelcu
  • August 12, 2008
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Cozonac cu faina oparita

  • Eduard Nedelcu
  • July 18, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Salata de piersici

  • Eduard Nedelcu
  • July 10, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Salata de pepene galben

  • Eduard Nedelcu
  • July 9, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Salata de capsuni

  • Eduard Nedelcu
  • July 9, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Salata de caise

  • Eduard Nedelcu
  • July 8, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Salata de banane

  • Eduard Nedelcu
  • July 8, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Sufleu de mere

  • Eduard Nedelcu
  • July 4, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Tort din branza de vaci (Pasca)

  • Eduard Nedelcu
  • July 3, 2014
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.