HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Paste si pizza

Pizza Capricciosa

  • Eduard Nedelcu
  • July 9, 2008
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Timp de preparare: cca 1+1/4 ore.
Cca 910 kcal/portie.
Ca bautura insotitoare se recomanda un pahar de “Chianti classico” (vin).

Ingrediente:

  • 1 aluat dospit conform retetei,
  • 500 g rosii coapte bine,
  • 250 g sunca fiarta taiata felii,
  • 4 fileuri de sardele din conserva,
  • 8 anghinare (miezul) conservate in ulei,
  • 4 linguri ulei (de masline),
  • 150 g masline negre,
  • putina sare,
  • piper negru macinat,
  • 1 lingura ulei (de masline) pentru a unge tava.

Mod de preparare:

Se prepara aluatul conform retetei. Se oparesc rosiile in apa fiarta, se racesc, se cojesc, se taie in 4 felii si se taie in fasii de-a lungul. Sunca se taie in fasii de latimea degetului. Sardelele se taie in bucati mici, anghinarele se taie in 4 felii. Se incalzeste cuptorul la 220C si se unge o tava cu ulei. Aluatul se pune pe o planseta presarara cu faina, se intinde si se pune in tava. Marginile se trag in sus pe peretii tavii si se impunge in multe locuri cu o furculita. Se unge suprafata aluatului cu ulei (2 linguri) si se aseaza uniform fasiile de rosii, sunca, sardelele si maslinele. Se sareaza si se pipereaza compozitia apoi se stropeste cu ulei. Se da la cuptor, se lasa acolo 25 de minute, timp in care devine crocant.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Budinci, tarte si foietaje
  • Paste si pizza

Aluat de pizza

  • Eduard Nedelcu
  • July 8, 2008
Vezi Postarea
Next Article
  • Preparate din carne de pasare

Cocos cu vin

  • Eduard Nedelcu
  • July 20, 2008
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Paste si pizza

Paste cu ciuperci

  • Eduard Nedelcu
  • March 27, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Paste si pizza
  • Salate

Salata de paste cu legume

  • Eduard Nedelcu
  • November 23, 2012
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Paste si pizza

Paste pappardelle cu ciuperci

  • Eduard Nedelcu
  • November 21, 2012
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Paste si pizza

Taitei cu fructe de mare

  • Eduard Nedelcu
  • November 21, 2012
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Paste si pizza

Tagliatelle cu creveti si dovlecei

  • Eduard Nedelcu
  • November 20, 2012
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Featured
  • Paste si pizza

Spaghetti cu somon

  • Eduard Nedelcu
  • November 19, 2012
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Paste si pizza

Pizza cu ton si ceapa

  • Eduard Nedelcu
  • November 14, 2012
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Paste si pizza

Pizza Diavola

  • Eduard Nedelcu
  • November 13, 2012
1 comment
  1. Sorina says:
    July 10, 2008 at 05:21

    Suna tare bine mi-ai dat de lucru in week-end :)nu am mai facut de mult o pizza

Comments are closed.

HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.