HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Preparate din carne de pasare

Perisoare din piept de pasare cu castraveti acri

  • Eduard Nedelcu
  • August 5, 2008
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente:

Perisoarele:

  • 250 g piept pui,
  • 50 g orez,
  • 50 g ceapa,
  • 3 linguri untdelemn,
  • 2 linguri apa rece,
  • un ou,
  • 25 g faina,
  • piper,
  • marar,
  • patrunjel,
  • sare.

Sosul:

  • 50 g untdelemn,
  • 1/4 l apa,
  • 1/2 l suc de rosii,
  • ceapa rasa fin,
  • 25 g faina,
  • marar,
  • patrunjel,
  • telina,
  • sare.

Mod de preparare:

Intr-o cratita, se infierbinta untdelemnul sau alta grasime cu ceapa rasa fin sau taiata marunt, un minut, se pune un virf de lingurita cu boia sau pasta de ardei, se amesteca de 2 ori si, imediat se sting cu apa. Cind clocoteste apa, se pun perisoarele si castravetii, curatati de coaja si taiati in betisoare de 1 cm grosime, sau necuratati, rasi prin razatoare cu gauri mari si scursi bine de zeama pe care o lasa. Se lasa sa fiarba 40-50 minute. Cind toate sint fierte, se freaca bine faina cu sucul de rosii care, apoi, se amesteca cu sosul; se lasa sa fiarba citeva clocote, ca sa se lege. Se completeaza lichidul, daca a scazut, ca sosul sa cuprinda bine perisoarele si castravetii si sa aiba consistenta unei smintini subtiri. Cratita se ia de pe foc, mincarea se sareaza dupa gust si, daca mai este nevoie, se acreste cu zeama de lamiie sau cu citeva picaturi de otet. Pentru aroma, se adauga marar si, facultativ, usturoiul taiat marunt.Daca sosul este prea acru, se adauga o lingurita de zahar. Mincarea se poate servi simpla sau cu piure de cartofi. Smintina se adauga la masa.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Mancare cu legume

Musaca de vinete

  • Eduard Nedelcu
  • August 5, 2008
Vezi Postarea
Next Article
  • Preparate din carne de pasare

Perisoare din piept de pasare cu suc de rosii

  • Eduard Nedelcu
  • August 5, 2008
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de pasare

Pui cu ravioli

  • Eduard Nedelcu
  • June 29, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de pasare

Carne de pasare, fripta sau fiarta, in aspic

  • Eduard Nedelcu
  • June 28, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de pasare
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie
  • Preparate din vanat

Snitel umplut cu muschi de porc sau de vitel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpa)

  • Eduard Nedelcu
  • April 30, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de pasare
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie
  • Preparate din vanat

Snitel umplut cu muschi de porc sau de vitel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpa)

  • Eduard Nedelcu
  • March 9, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de pasare

Pui umplut cu orez

  • Eduard Nedelcu
  • March 7, 2014
Vezi Postarea
  • 2 min
  • Preparate din carne de pasare

Pui umplut

  • Eduard Nedelcu
  • March 7, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de pasare

Pui provensal

  • Eduard Nedelcu
  • March 6, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de pasare

Pui fripti la cuptor

  • Eduard Nedelcu
  • March 6, 2014
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.