HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Preparate din carne de pasare

Perisoare din piept de pasare cu suc de rosii

  • Eduard Nedelcu
  • August 5, 2008
  • 2 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente:

Perisoarele:

  • 250 g piept de pui,
  • 50 g orez,
  • 50 g ceapa,
  • 3 linguri untdelemn,
  • 2 linguri apa rece,
  • un ou,
  • 25 g faina,
  • piper,
  • marar,
  • patrunjel,
  • sare.

Sosul:

  • 50 g untdelemn,
  • 1/4 l apa,
  • 1/2 l suc de rosii,
  • ceapa rasa fin o lingurita,
  • 25 g faina,
  • marar,
  • telina,
  • sare.

Mod de preparare:

Carnea se trece de 2 ori prin masina de tocat, impreuna cu ceapa si franzela. La tocatura se adauga oul intreg sau albusurile, faina, 1/2 lingurita sare fina, un virf de cutit de piper, o lingurita cu virf de marar sau patrunjel taiat marunt si se amesteca bine. Intr-o cratita de 2 l, se caleste ceapa cu 3 linguri de untdelemn sau alta grasime, la foc mic, numai un minut si se stinge imediat cu 1/2 l apa. Cind clocoteste apa, se ia cu lingurita din compozitie o cantitate cam cit o nuca; in palma udata cu apa rece i se da forma rotunda si se pune direct in apa. Grasimea se infierbinta cu ceapa, un minut, la foc mic si, imediat, se stinge cu sucul de rosii si apa. Cind clocoteste lichidul, se adauga perisoarele. Se fierb 30-40 minute, intorcindu-se in lichid. Se incearca una, pentru a verifica daca sint fierte si la mijloc. Cind sint bine fierte, se completeaza lichidul cu suc de rosii sau cu apa rece, ca sa nu se formeze cocoloase, apoi se amesteca in sos; se lasa sa fiarba citeva clocote. Daca este prea gros, sosul se dilueaza putin, ca sa aiba consistenta unei smintini subtiri. Se potriveste gustul cu sare, iar pentru aroma se adauga frunze de marar sau patrunjel si frunze de telina, taiate marunt. Perisoarele se servesc simple sau cu piure de cartofi, sau cu garnitura de orez.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Preparate din carne de pasare

Perisoare din piept de pasare cu castraveti acri

  • Eduard Nedelcu
  • August 5, 2008
Vezi Postarea
Next Article
  • Preparate din carne de pasare

Perisoare cu smantana

  • Eduard Nedelcu
  • August 5, 2008
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de pasare

Pui cu ravioli

  • Eduard Nedelcu
  • June 29, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de pasare

Carne de pasare, fripta sau fiarta, in aspic

  • Eduard Nedelcu
  • June 28, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de pasare
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie
  • Preparate din vanat

Snitel umplut cu muschi de porc sau de vitel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpa)

  • Eduard Nedelcu
  • April 30, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de pasare
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie
  • Preparate din vanat

Snitel umplut cu muschi de porc sau de vitel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpa)

  • Eduard Nedelcu
  • March 9, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de pasare

Pui umplut cu orez

  • Eduard Nedelcu
  • March 7, 2014
Vezi Postarea
  • 2 min
  • Preparate din carne de pasare

Pui umplut

  • Eduard Nedelcu
  • March 7, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de pasare

Pui provensal

  • Eduard Nedelcu
  • March 6, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de pasare

Pui fripti la cuptor

  • Eduard Nedelcu
  • March 6, 2014
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.