Ingrediente (pentru 4 portii):
- 400 g aluat de foitaj
- 2 oua
- 250 g cascaval afumat
- 150 g muschiulet de porc afumat
Aluatul de foitaj se intinde pe o suprafata plana si se imparte in 8 dreptunghiuri care se ung cu unul din oule batute. Muschiul si cascavalul se taie felii subtiri sau fasii. Compozitia de cascaval si muschiulet se aseaza in centrul a 4 dintre dreptunghiuri. Celalalte 4 dreptunghiuri se aseaza peste compozitie si se preseaza marginile cu o furculita pentru a se lipi. Tot cu furculita se inteapa pateurile din loc in loc si se ung cu ou batut. Se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se coc in cuptorul preincalzit la 220 de grade timp de 15 minute. Se servesc calde.
Pofta buna!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.
Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)
- Care sunt cele mai utile si frecvente tipuri de bagaje? - January 21, 2021
- De ce sa alegeti OVB Romania asigurari de sanatate? - January 21, 2021
- Ce este si ce trateaza un psihiatru? - January 19, 2021
Comentarii recente