HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Garnituri

Pasteta din carne cu sardele

  • Eduard Nedelcu
  • September 22, 2008
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente:

  • 500-600 g carne de vitel, amestecata cu carne de porc mai grasa,
  • 100-150 g ceapa,
  • 100 g unt,
  • 30 ml untdelemn,
  • o cutie de sardele,
  • 50 ml vin,
  • o lingurita rom,
  • cite un virf de cutit condimente de pasteta,
  • o lingurita cu virf sare.

Mod de preparare:

Ceapa taiata marunt se caleste intr-o cratita, in untdelemn, 2 minute, apoi se pune carnea taiata in bucati mai mari care se amesteca ca sa se prajeasca la suprafata si se adauga sarea, condimentele, vinul si romul. Se lasa sa fiarba la foc mic, acoperita ca sa ramina carnea suculenta sau se introduce cratita la cuptor, tot acoperita; din cind in cind se adauga cite 2-3 linguri de apa, ca sa nu se arda ceapa. Cind carnea s-a muiat, furculita intra cu usurinta in ea. Dupa ce s-a racit, se trece de trei ori prin masina de tocat, impreuna cu sardelele si cu tot untdelemnul lor. Untul se freca pina cind se inmoaie, se amesteca cu tocatura si se sareaza dupa gust.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Garnituri

Pasteta cu sunca

  • Eduard Nedelcu
  • September 22, 2008
Vezi Postarea
Next Article
  • Garnituri

Pasteta din creier

  • Eduard Nedelcu
  • September 22, 2008
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Garnituri

Garnitura pentru fripturi

  • Eduard Nedelcu
  • January 5, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Garnituri

Morcovi gratinati la cuptor

  • Eduard Nedelcu
  • December 10, 2012
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Garnituri
  • Gustari calde si minuturi

Dovlecei cu floare in unt

  • Eduard Nedelcu
  • December 16, 2009
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Garnituri

Pasta de jumari

  • Eduard Nedelcu
  • January 21, 2009
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Garnituri

Jumari dulci

  • Eduard Nedelcu
  • January 21, 2009
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Garnituri

Jumari cu slanina afumata

  • Eduard Nedelcu
  • January 21, 2009
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Garnituri

Jumari cu creier

  • Eduard Nedelcu
  • January 21, 2009
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Garnituri

Jumari cu ciuperci

  • Eduard Nedelcu
  • January 21, 2009
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.