HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Garnituri

Pasteta cu sunca

  • Eduard Nedelcu
  • September 22, 2008
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente:

  • 300 g sunca slaba,
  • 3 oua,
  • 100 g ciuperci,
  • 150 g unt,
  • 100 ml smintina groasa (se poate inlocui cu 50 g unt),
  • 5-6 sardele,
  • 80 g ceapa,
  • condimente de pasteta.

Mod de preparare:

Ceapa rasa fin se caleste, un minut, in 50 g unt si se adauga ciupercile bine spalate, taiate cit mai marunt, 1/2 lingurita cu sare si condimentele, lasindu-le sa fiarba, acoperite la foc mic, pina cind scade apa ce o lasa; daca este nevoie se adauga 1-2 linguri cu apa, pina cind se moaie bine. Cind sint gata, trebuie sa fie bine scazute.Ouale fierte tari se curata de coaja. Sunca se trece de 2 ori prin masina de tocat, impreuna cu ciupercile reci. La tocatura se adauga galbenusurile bine zdrobite cu furculita, albusul taiat mai mare, smintina si sardelele, amestecindu-le bine toate cu restul de unt (frecat pina ce se moaie); se adauga dupa guest, sare fina. Pasta se foloseste pentru sandvisuri sau se aranjeaza pe platou ca si pastetele.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Gustari calde si minuturi

Omleta cu fasole verde

  • Eduard Nedelcu
  • September 22, 2008
Vezi Postarea
Next Article
  • Garnituri

Pasteta din carne cu sardele

  • Eduard Nedelcu
  • September 22, 2008
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Garnituri

Garnitura pentru fripturi

  • Eduard Nedelcu
  • January 5, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Garnituri

Morcovi gratinati la cuptor

  • Eduard Nedelcu
  • December 10, 2012
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Garnituri
  • Gustari calde si minuturi

Dovlecei cu floare in unt

  • Eduard Nedelcu
  • December 16, 2009
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Garnituri

Pasta de jumari

  • Eduard Nedelcu
  • January 21, 2009
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Garnituri

Jumari dulci

  • Eduard Nedelcu
  • January 21, 2009
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Garnituri

Jumari cu slanina afumata

  • Eduard Nedelcu
  • January 21, 2009
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Garnituri

Jumari cu creier

  • Eduard Nedelcu
  • January 21, 2009
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Garnituri

Jumari cu ciuperci

  • Eduard Nedelcu
  • January 21, 2009
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.