HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Preparate din carne de pasare
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie

Musaca cu orez si legume fierte

  • Eduard Nedelcu
  • August 5, 2008
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente:

  • 1 kg legume,
  • 300-400 g carne de porc slaba, de vitel sau piept de pasare,
  • 100 g orez,
  • 100 g ceapa,
  • 250 ml smintina,
  • 50 g unt sau untdelemn,
  • marar,
  • patrunjel.

Mod de preparare:

Toate legumele afara de cartofi si in plus morcovii, telina, gulia care se fierb inabusite, se pot pregati cu orez. Carnea, tocata de 2 ori prin masina, se caleste, facultativ, cu ardeiul si cu condimentele intr-o cratita cu 3-4 linguri de untdelemn si se lasa deoparte. Orezul se fierbe astfel ca bobul sa ramina intreg. Cind toate sint gata, se amesteca carnea cu orezul. Intr-un vas termorezistent, uns cu margarina sau untdelemn, se asaza 1/3 din leguma pregatita sau legume combinate cum ar fi: morcovi, telina, mazare, sau gulii, morcovi, mazare sau conopida, morcovi, mazare etc., peste care se asaza jumatate din carnea cu orez, apoi 1/3 din legume, urmate de restul de carne si de legume. Deasupra se pun bucatele de unt. Vasul se introduce in cuptor cu 15 minute inainte de servirea musacalei. Cind se scoate de la cuptor, deasupra musacalei se pune smintina.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Preparate din carne de vita si oaie

Mititei

  • Eduard Nedelcu
  • August 5, 2008
Vezi Postarea
Next Article
  • Preparate din carne de pasare
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie

Musaca de varza acra, fiarta in oala sub presiune

  • Eduard Nedelcu
  • August 5, 2008
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de pasare

Pui cu ravioli

  • Eduard Nedelcu
  • June 29, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de pasare

Carne de pasare, fripta sau fiarta, in aspic

  • Eduard Nedelcu
  • June 28, 2014
Vezi Postarea
  • 2 min
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie

"Drob" frantuzesc

  • Eduard Nedelcu
  • June 28, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de vita si oaie

Miel "Lancashire"

  • Eduard Nedelcu
  • June 27, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de vita si oaie

Mancare de miel cu vinete

  • Eduard Nedelcu
  • June 27, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de vita si oaie

Cotlete de miel cu sos de rosii si menta

  • Eduard Nedelcu
  • June 26, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de vita si oaie

Pulpa de miel cu ierburi aromate

  • Eduard Nedelcu
  • June 25, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de vita si oaie

Pulpa de miel cu salvie si tarhon

  • Eduard Nedelcu
  • June 25, 2014
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.