HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Muraturi

Muraturi asortate iraniene

  • Eduard Nedelcu
  • August 7, 2008
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente (pentru 1 bidon de 10kg):

  • 2kg de castraveti,
  • 1 varza potrivita,
  • 1 conopida,
  • 1kg morcovi,
  • 2 sfecle rosii potrivite,
  • 2-3 bucati hrean,
  • un pumn de fasole verde,
  • 250g ardei iuti,
  • frunze si radacina de leustean,
  • 3kg vinete mici,
  • marar,
  • patrunjel,
  • 3 fire menta,
  • 3 fire busuioc,
  • 1kg gogonele,
  • 4 bucati ardei gras,
  • 5 capatani de usturoi,
  • 10 foi de dafin,
  • 1 lingura boabe de mustar,
  • 1 lingura boabe piper negru.

Mod de preparare:

Toate legumele se taie in bucati potrivite si se pun in bidon. Condimentele si mirodenile se adauga si se amesteca bine cu celelalte ingrediente. Se fierbe apoi apa cu otet (4l de apa la 2l de otet), se adauga sare (25g la 1litru de lichid) si se toarna peste legume. Se inchide bidonul.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Preparate din carne de pasare

"Drob" de ciuperci cu piept de pui

  • Eduard Nedelcu
  • August 7, 2008
Vezi Postarea
Next Article
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie

Tocana siciliana

  • Eduard Nedelcu
  • August 7, 2008
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Muraturi

Ardei capia in otet

  • Eduard Nedelcu
  • August 10, 2010
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Muraturi

Castraveciori murati

  • Eduard Nedelcu
  • August 10, 2010
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Muraturi

Castraveti in otet

  • Eduard Nedelcu
  • August 10, 2010
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Muraturi

Pepene murat

  • Eduard Nedelcu
  • August 10, 2010
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Muraturi

Rosii conservate intregi (in apa)

  • Eduard Nedelcu
  • August 10, 2010
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Muraturi

Rosii murate in sare

  • Eduard Nedelcu
  • August 10, 2010
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Muraturi

Zarzavat pentru ciorbe

  • Eduard Nedelcu
  • May 4, 2009
Vezi Postarea
  • 2 min
  • Muraturi

Muraturi asortate

  • Eduard Nedelcu
  • May 4, 2009
2 comments
  1. rodoet says:
    November 2, 2008 at 17:50

    A se revedea cantitatile, eventual bidonul. Se afirmna ca aceste cantitati de ingrediente pot fi introduse intr-un bidon de 5 Kg. Nu pricep cum. Numai castraveti, morcovul si vinetele depasesc 6 Kg. Nu mai vorbesc de celelalte.

  2. Bucatarul says:
    November 3, 2008 at 14:13

    Intr-adevar cred ca e o greseala, bidonul trebuie sa fie de 10 litri. In felul acesta totul va incapea perfect.

Comments are closed.

HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.