Pepene murat

consultanta Dan Bradu

Pepene murat

Ingrediente:

pepeni, castraveti, gogonele, frunze de telina, frunze de hrean

Mod de preparare:

Alegeti pepeni mici, care nu se mai coc, verificati sa nu fie loviti si mucegaiti. Spalati-i si puneti-i in borcane, intercaland printre ei castraveti, gogonele si pentru aroma frunze de telina si hrean. Pentru fiecare litru de apa puneti 25 g de sare. Fierbeti saramura, lasati-o sa se raceasca, turnati peste muraturi si legati cu celofan.

Nu mai are rost sa spun ca-mi lasa gura apa numai scriind aceasta reteta. De-abia astept sa mananc!

kurtmann.ro
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.
Tags: , ,

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.