Mincare cu carne si patlagele vinete

Share Button

Ingrediente:

  • 500 g carne,
  • 3 linguri untura,
  • 2 cepe,
  • 3-4 rosii,
  • 3 patlagele vinete potrivite,
  • 1 legatura patrunjel.

Mod de preparare:

Se taie carnea bucati, se prajeste in grasime fierbinte, se asaza in cratita, se adauga ceapa, 1-2 patlagele rosii, 1 lingura de faina, putina boia de ardei si sare. Cratita se acopera cu capac si se lasa sa fiarba inabusit la foc mic 1-1 1/2 ore. Patlagelele vinete se curata, se taie bucati si se sareaza. Se lasa sa se scurga zeama, apoi se prajesc in untura. Cind sint gata se pun peste carne, iar dupa 10-15 minute se adauga 2-3 rosii si se da cratita la cuptor sa scada sau se lasa sa fiarba la foc mic.

consultanta Dan Bradu

Servire:

Cind se serveste mincarea la masa, se presara cu patrunjel verde taiat marunt.

kurtmann.ro
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.