Ingrediente:
- 500-800g legume fierte,
- 150 g sunca sau parizer,
- 200 ml smintina,
- 50 g unt,
- 50 g cascaval.
Mod de preparare:
Intr-un vas la foc se pune jumatate din cantitatea de legume fierte si strecurate. Peste ele se prepare sunca sau parizerul taiat in patratele urmate de jumatata din cantitatea de legume, smintina si untul taiat in bucatele. Vasul se introduce in cuptor sa se infierbinte legumele cu 10 min inainte de servire.
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.
Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)
- 5 moduri de a te simti mai bine ca femeie in fiecare zi - August 9, 2022
- Care sunt avantajele de a deveni antreprenor? - August 8, 2022
- Mobilier modular: iata solutii perfecte pentru a economisi spatiu - August 3, 2022
Comentarii recente