Mancare de spanac cu rosii

Ingrediente:

  • 1/2 kg spanac,
  • 1/4 l suc de rosii,
  • o ceapa,
  • 50 ml ulei 20 g faina,
  • sare.

Mod de preparare:

Spanacul bine spalat se scurge de apa in strecuratoare. Intr-o cratita ceapa taiata marunt se caleste un minut in ulei fara sa se rumeneasca apoi se adauga spanacul nefiert cu frunzele intregisi se amesteca pe foc mic pina cind ii scade volumul. Se adauga apoi sucul de rosii, 1/2 lingurita sare si se lasa sa fiarba 20 min la foc mic pina cind se moaie bine. Apa pe care o lasa spanacul si cu sosul de rosii vor forma suficient sos. Daca este prea mult lichid acesta se leaga cu o lingurita de faina apoi se amesteca cu spanacul lasind sa fiarba citeva clocote. Se sareaza dupa ce mincarea se ia de pe foc. Se serveste ca garnitura.

consultanta Dan Bradu
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.