Ingrediente (pentru 6 persoane):
- 2 mere rosii, potrivit de mari,
- 1/4 ceasca migdale sau miez de nuca tocate marunt,
- 1 lingurita scortisoara,
- 2-3 linguri vin rosu,
- 1-2 linguri miere.
Mod de preparare:
Se taie merele in doua, se indeparteaza partea lemnoasa si semintele, se taie marunt, cu coaja cu tot, si se pun intr-un castron mai mic. Se adauga nuca, scortisoara, vinul si mierea si se amesteca bine. Se tine o ora la frigider si abia apoi se serveste.
Atentie: Haroset-ul trebuie consumat in aceeasi zi. Daca vinul este prea dulce, se pune miere mai putina.
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.
Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)
- Care sunt avantajele de a deveni antreprenor? - August 8, 2022
- Mobilier modular: iata solutii perfecte pentru a economisi spatiu - August 3, 2022
- Cum sa alegi un suport pentru glezna? - July 29, 2022
Comentarii recente