Google pentru organizatii non profit

Google pentru organizatii non profit

O zona foarte importanta a serviciilor pe care le ofera Google este publicitatea.

Cel mai cunoscut astfel de serviciu pentru publicitate de la Google aduce in fiecare an milioane de euro in compania americana pentru ca sute de mii de companii si de persoane fizice utilizeaza unealta aceasta online cu scopul de a obtine trafic dar si venituri mai mari.

Pentru administrare campanii pe Google va recomandam optimizare seo Brasov.

De ceva vreme a inceput sa fie utilizat AdWords la scara larga si de organizatii non profit cu ajutorul programului AdGrants.

Dupa ce au intrat in programul acesta, asociatiile non profit puteau sa primeasca reclama de pana la 10000 de dolari pe luna fara restrictii pe termen lung, cu conditia ca banii primiti sa fie utilizati doar pentru a promova asociatia online.

Ulterior a fost demarat programul Google pentru organizatiile non profit care a venit ca si o completare normala la AdGrant.

Acest nou program isi propune oferirea celor mai bune solutii si celor mai eficiente instrumente online care sunt dezvoltate de compania americana in mod gratuit pentru absolut toate ONG-urile din romania care vor sa aiba un management mult mai bun al proiectelor care sunt in derulare si sa fie cat de aproape se poate chiar si in online, de toti oamenii care au nevoie de ajutor.

In pachetul pus la dispozitie de acest program intra si google apps in versiune gratuita, reclamele pe AdWords s pe Youtube pentru toate organiatiile non-profit cu scopul de a eficientiza diseminarea tuturor mesajelor pe cele mai populare instrumente de socializare din retea.

Pentru persoanele care isi petrec timpul in online, aplicatiile Google nu sunt o noutate. Aici puteti a gasiti toate instrumentele si toate serviciile online care sunt importante si care se pot grupa simplu pentru a fi accesate din orice loc si de pe orice dispozitiv.

Varianta disponibila pentru organizatiile non profit e gratuita si are in primul rand un  client de mail pe Google, care comparativ cu cel utilizat de noi toti este facut pe domeniul propriu al organizatiei de unde exista si o siguranta mult mai mare a utilizarii lui si de asemenea si o protectie mult mai buna a datelor private.

Beneficiati si de Goofle Calendar care ajuta organizatiile sa isi gestioneze mult mai usor evenimentele sau intalnirile importante si totul este intr-un singur loc si cu o interfata grafica foarte intuitiva si simplu de urmarit.

In completarea acestui serviciu primiti si Drive un serviciu de file storage si sincronizare online, care le va permite userilor sa stocheze fisierele in cloud si sa faca share cu oricine.

Prin utilizarea acestui serviciu organizatiile pot sa isi eficientizeze munca si pot sa reduca foarte mult din timpul necesar pentru pregatirea unor evenimente sau campanii de evenimente fara un consum foarte mare de resurse.

A doua componenta foarte importanta a acestui program este Google AdGrants care va ajuta sa va promovati site-ul web cu ajutorul unor anunturi gratuite pe AdWords dar si sa se urmareasca toate donatiile online si inregistrarea noilor voluntari.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.