Cateva tipuri de huse iPhone

Cateva tipuri de huse iPhone
Share Button

Daca v-ati cumparat un iPhone, ati facut mai mult ca sigur una din cele mai inteligente achizitii din ultimii ani. Acesta a reusit sa atraga atentia tuturor si va face sa va simtiti bine detinand un asemenea telefon.

Dar un iPhone va poate cadea din mana, nu-i asa? Numai atunci realizati ca ati investit mii de lei pe acest iPhone si trebuie sa va protejati cumva aceasta investitie impotriva cazaturilor sau socurilor puternice. Urmatorul lucru care va vine in minte si pe care il veti face va fi achizitionarea unei huse iPhone.

Desi compania Apple furnizeaza toate accesoriile de baza necesare pentru iPhone, ca multe produse speciale, vine fara acestea. Deci, dupa ce ati investit ceva bani pe un nou iPhone, este firesc sa vreti sa investiti si ceva bani pentru o husa.

kurtmann.ro

Testele de impact realizate de Apple pentru iPhone sunt foarte reusite. Compania a creat ecranul tactil pentru iPhone cu o tehnologie inovatoare ce face ca aceste telefoane sa fie imposibil de zgariat, chiar si cu ceva foarte ascutit.

Cu toate acestea, iPhone-ul nu trebuie sa fie lasat neprotejat, fiind predispus continuu la zagarieturi si mai ales lovituri.

Exista o multitudine de huse de protectie pentru iPhone si vestea cea buna este ca de obicei acestea costa mult mai putin decat abonamentul lunar la telefon.

consultanta Dan Bradu

Enumera cateva tipuri de huse de iPhone:
–    tocuri si portofele pentru iPhone, care reprezinta un pas inainte in stil si confort. Un portofel special sau un toc protejeaza complet un iPhone atunci cand acesta nu este folosit. Tocurile si portofelele sunt fabricate din numeroase tipuri de piele si panza.
–    husele iPhone sub forma de capac care se incadreaza complet in jurul partii din spate a unui iPhone, cu decupaje pentru a se putea permite accesul la butoanele laterale, camera foto si incarcatorul telefonului. Husele pentru iPhone pot sa fie fabricate din silicon, piele, plastic, etc.

Un mare avantaj al unei huse iPhone este acela ca ofera protectie partii din spate si totodata partilor laterale ale telefonului lasand totodata liber ecranul pentu a putea fi folosit cu multa usurinta.

Unele huse iPhone vin impreuna cu o folie de protectie speciala pentru display, fiind fabricate intr-o multitudine de culori, cu modele foarte interesante.

Huse iPhone care rezista in conditii foarte dure sunt husele care ofera cea mai buna protectie, insa au de cele mai multe ori un aspect masiv. Acestea se adreseaza in special sportivilor, persoanelor active si celor care lucreaza de regula in conditii extreme.

Aceste huse ofera o protectie speciala la temperaturi extreme, sau socuri foarte puternice. Rezista foarte bine si in contact cu diverse lichide. Trebuie totusi avut in vedere ca acestea ingroasa mult telefonul.

Daca v-ati cumparat un smartphone iPhone, este obligatoriu sa-i luati si o husa de protectie cat mai repede posibil, altfel riscati sa distrugeti iPhone-ul si sa platiti foarte mult pe reparatie. Un iPhone are o constructie foarte buna, aluminiul fiind foarte rezistent, dar sticla telefonului este foarte vulnerabila la spargere si la zgarieturi.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.