Fuste la moda primavara vara

Fuste la moda primavara vara

In lumea modei ar avea loc si o alta renastere si anume masculinitatea si stilurile oversize care sunt inlocuite de feminitate si de eleganta.Simbolul tuturor schimbarilor sunt fustele la moda care in sezonul de primavara si vara sunt mixul acela de eleganta si stil impecabil dar si al deciziilor neobisnuite ale designerilor.

In mod sigur podiumurile nu sunt cuprinse numai de romantism iar cele care prefera grnge si clasic in mod sigur vor ajunge sa isi aleaga fustele preferate dar sa incepem pe rand si vom incepe discutia cu lungimile asa cum spune si Fashion Vogue.

Designerii ne propun libertate completa pentru a alege lungimea ideala la fusta ce poate fi de la mini si pana la maxi si de la eleganta si pana la mijlocul gambei.

Este foarte dificil sa spunem si cui ii plac fustele minii mai mult: domnisoarelor ce incearca sa se laude cu picioarele lungi si elegante ori barbatilor carora le place sa vada cat mai mult fata din ce li se permite. In tot cazul in acest sezon fustele mini ocupa un loc special in garderoba femeilor.

Lungimile foarte scurte sunt interzise pentru ca e la moda feinitatea si nu doar vulgaritatea. Doada stau colectiile unor case de moda foarte cunoscute. Fustele mini care sunt pe modele ascund tot ceea ce a fost de ascuns si lookul nu arata vulgar deloc. Toate aceste fuste sunt completate de sacouri, de geci si de bluze care au manecile lungi.

In mod sigur fustele mini se pot asorta cu topuri de vara si mai ales daca sunt facute in acelasi stil. Seturile mini sunt prezentate si in colectii de top.

Fustele maxi nu par a avea de gand sa paraseasca podiumurile fashion, insa vara aceasta vor fi mai lejere si mai aprinse. Aceasta lungime a fost aratata de catre orice designer in parte in mod cat mai diferit. Fustele pana in pamant sunt toate disponibile in toate modelele si toate culorile incepand de la modelele pufoase si pana la nuantele aprinse soare dar si pana la fustele creion si cele cu poalele asimetrice care au despicaturi inalte.

Fustele maxi pot sa fie si de lungimi extremae si pana in pamant, cat si de lungimi pana la glezne sau cu poale cu lungime diferita care sunt mai scurte in fata sau in spate.

Fusta lunga e foarte universala si este privita ideal atat in combinatii cu topuri, cat si pentru puloverele lungi, vesti oversize, camasi lungi si bluze.

Probabil nu exista si lungimi care nu sunt potrivite pentru noile sezoane. La egalitate cu aceste lungimi extremale si mini, sunt la moda fustele midi, in special mai jos de genunchi, insa in zona de mai sus de glezne.

Croiala poate fi absoluta diferita, pufoasa si cu foarte mai multe falduri, care sunt mulate pe intreaga lungime mai stransa pe corp si in zonele coapselor si cu un volum mare in zona de jos. designerii inragesc fustele midi pentru ca ele se pot asorta practic cu toate piesele vestimentare si cu orice tip de incaltaminte.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.