Despre cele mai stranii instrumente muzicale

Despre cele mai stranii instrumente muzicale

In cele ce urmeaza va prezentam care sunt cele mai bizare instrumente muzicale  fiind convinsi ca nu ati auzit pana acum de ele. Oamenii isi fac mai multe lucruri bizare dar in momentul in care vine vorba de instrumente muzicale nu va ganditi ca sunt si modele ciudate ce pot sa produca sunete mai atipice. La final tot ce ne inconjoara se poate defini prin sunet si muzica.

Unul din cele mai ciudate instrumente este moaning Lisa care avea ca scop sa scoata o serie de sunete orgasmice. Combinatiile intre arta socanta si inteligenta artificiala ca si instrumente muzical, el va provoca auditoriul din mai multe puncte de vedere.

Lisa e un manechin ce sta nemiscat si asteapta instructiunile pe care le da auditoriul. O data ce participantii stau in fata ei Lisa il priveste si folosind senzorii ultrasonici pe care ii are in ochi va incepe sa cante incurajand participantii sa se apropie. Pot aparea si alte sunete daca folositi una ori mai multe din cele sase combinatii ce sunt puse in modul cel mai strategic pe corpul sau.

Nano chitarile reprezinta cel mai mic tip de chitara din lume care ar avea o lungime de 10 micromilimetrii. Pentru a va da seama mai bine cat inseamna 10 micromilimetri trebuie sa stiti si ca parul uman are in diametr 200 de micromm. Chitarile acestea au sase corzi si fiecare din ele au 50 de nanometri ori mai exact 100 de atomi in latime. Daca sunt ciupite si corzile rezoneaza la o frecventa care nu poate sa fie auzita.

Clavecinul Lego e facut de catre Henry Lim cu exceptia corzilor din metal. Clavecinul acesta e facut din cca 10000 de piese din lego. Instrumentul are 68 kg si e construit prin combinarea unor piese de lego.

Tubele gigantice au aparut in secolul XX in Londra. Instrumentele acestea au in jur de 50 de kg si in jur de 2.5 m.

Orga marina e pusa pe malul Zadarului din Croatia si e primul instrument care canta in mare. Sub scari albe si extrem de elegante care sunt facute din piatra sunt in jur de 35 de tuburi muzicale ce au deschidere in niste fluiere aflate pe margine.

Orga ce se afla in Atalntic City e unul din cele mai zgomotoase dintre toate instrumentele muzicale din lume.

Acum catva timp membrii unui institut pentru cercetare din Japonia au taiat asfaltul pentru a putea face santuri. Tot incepe in Shinoda, cand un barbat care a taiat din intamplare soseaua in mai multe locuri cu excavatoarele si apoi a condus prin zona cu drumul distrus. Acest om a descoperit ca daca are si putin timp liber dar si mai multe planuri poate face randuri de gropi ce produc melodii in momentul in care veti trece peste ele cu masinile.

Aceste strazi cantatoare sut gasite in mai multe zone din Japonia insa nu trebuie sa va asteptati la orchestre virtuale. Sunt si unele persoane care spun ca sunetele acestea sunt foarte deranjante.

Acestea sunt doar o parte dintre cele mai ciudate instrumente.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.